Ga naar inhoud

windows XP heropstarten na crach/ Bestaat deze truk ook inde 7 en waar vind ik dat be


27Monique

Aanbevolen berichten

(Re)activatie na herinstallatie van Windows XP

Daar er een topic loopt over de activatie heb ik besloten om deze tip eens te vermelden:

Microsoft mag dan zo zijn redenen hebben voor de activatieprocedure, als u bijvoorbeeld regelmatig met nieuwe hardware experimenteert of als uw systeem er plotseling de brui aan geeft kunt u moeilijk om de vernieuwde activatieprocedure heen.

Een manier om dit te vermijden is door (vooraf) het bestand 'wpa.dbl' vanuit de map '%SYSTEMROOT% \system32' naar diskette te kopiëren. Is uw hardware gewijzigd, herstel dan eerst de hardware naar de oorspronkelijke situatie en kopieer daarna het bewuste bestand van diskette naar de systeemmap.

In het geval van een systeemcrash: herinstalleer Windows XP om vervolgens de pc op te starten vanaf bootdiskette (bij fat-partitie) of via de recovery console (bij ntfs-partitie). Ook hier kopieert u tot slot het bestand 'wpa.dbl' vanaf de diskette weer naar de systeemmap.

mvg,

Mijn vraag is waar vind ik het bestand in windows 7

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.