Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.Log in om dit te volgen  
Kurtt

Gratis brandprogramma CDBurnerXP (werkt perfect met Windows 7!)

  Aanbevolen berichten

  CDBurnerXP is goede, prettig uitziende, brandsoftware. U kunt er audio cd's, data cd's en iso's mee branden. Het programma is bovendien geschikt voor het branden van blu-ray, data dvd's en bepaalde video-dvd's.

  CDBurnerXP kan de volgende soorten cd's en dvd's branden:

  - data-cd

  - audio-cd (mp3, wav, ogg, flac, wma, m3u)

  - image (iso)

  - data-dvd (ook dual-layer dvd's)

  - video-dvd's (.vob, .ifo en .bup)

  Met CDBurnerXP is het mogelijk meerdere sessies op één cd-rom of dvd (multi-session) te branden en het programma kan herschrijfbare (rewritable) cd's en dvd's wissen. Blu-ray en HD-dvd's worden ook ondersteund.

  post-484-1417704360,5986_thumb.jpg

  M3U en WPL speellijsten kunnen geïmporteerd worden. CDBurnerXP is - anders dan de naam doet vermoeden ook beschikbaar voor Windows Vista. Het programma is vertaald in het Nederlands. CDBurnerXP is een gebruikersvriendelijke en allround brander.

  Voordelen:

  CDBurnerXP is een degelijke, goed uitziende cd en dvd brander om audio-cd's, data-cd's en -dvd's, images en bepaalde video-dvd's mee te creëren.

  Nadelen:

  .NET framework benodigd. (kan je hier downloaden)

  Versienummer: 4.3.8.2523

  Licentie:

  Freeware

  Software laatst gewijzigd (geupdated):

  5 maart 2011

  Taal:

  Nederlands en Engels

  Geschikt voor:

  Windows 2000/XP/Vista/7

  Website:

  CDBurnerXP

  Bronvermelding: http://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/CDBurnerXP+cd+en+dvd+brander

  aangepast door Kurtt

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.