Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
Kurtt

Een website-link wordt met het verkeerde software-programma geopend.

  Aanbevolen berichten

  Wat kan je doen als een link of website niet correct geopend wordt? Of als een link met het verkeerde programma wordt geopend?

  Open je internet explorer, ga naar extra dan naar internetopties.

  Ga naar het tabblad programma's en klik op als standaard instellen.

  Werkt het nog niet kijk het volgende na:

  Ga naar Start en klik op Standaard programma's. Klik in het nieuwe scherm op "Een bestandstype of protocol aan een programma koppelen".

  Nu worden alle bestandsextensies bij elkaar gezocht waarvan een lijst wordt getoond. Zoek in de lijst de extensie .url op en kijk of er staat:internetbrowser.

  Deze tip werd door Kurtt aangemaakt naar aanleiding van deze vraag.

  Met dank aan Clarkie voor deze tip!

  aangepast door Kurtt

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.