Ga naar inhoud

Nieuwe Case


Aanbevolen berichten

Hallo, ik ben dus op zoek naar een nieuwe case voor mijn pc :

Intel Q9550 @ 2.83Ghz

Asus P5Q Deluxe

ATI 5770

RECOM RC8 ATX case

Het zou een case moeten zijn van max 70 euro, met een 3 tal fans(met leds) er standaard bij geleverd, een case met aan de zijkant een raam en met mooie looks.

Alvast bedankt!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Misschien vind je de Aerocool vx-e wel wat, of eventueel een andere vx kast van Aerocool (vx-e, vx-9, en nog 1, ,maar ben de naam vergeten). De vx-e heeft een window, 3 fans met led, 45 euro en unieke look. De vx-e pro heeft als toevoeging een grotere fan aan de zijkant, en fan control, maar geen window en kost 5 euro meer ofz. De vx-e pro LE heeft 5 fans met led (rood ipv blauw zoals de andere 2), fan control en nog wat dingen.

Je moet in ieder geval maar eens de PGS Value series (Performance Game System Value serie) van Aerocool bekijken. Ik denk dat het wat voor jou is. Je kan ook kijken naar een Cooler Master centurion II (2 fans met led, 40 euro) maar deze heeft en wat meer standard design.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb alvast eens gekeken en de Aerocool PGS Value Vx-e Pro LE is alvast geen lelijke case, standaard met 5 fans ook en een fan controller :)

Vraagje, hoe werkt zo een fancontroller, zit dat gewoon in die case en kan je zo de snelheid van je fans instellen of is dat via een prog?

aangepast door Sakke1994
Link naar reactie
Delen op andere sites

Die fan controller dingen kan op verschillende manieren. sommige hebben een schakelaar in de kast zelf, je kan het ook met software doen. Je kan ook apart een controller kopen. Die stop je dan in een 5.25" slot, dus bij je dvd brander, en bij die dingen kan je dan precies het aantal RPM (rotatie per minuut) instellen. Maar die Vx-e Pro en Vx-e Pro LE hebben allebei bovenop de kast, vlakbij de power en rest knop 3 knopjes zitten voor de snelheid van de fans, 0%, 60% of 100%. Gewoon lekker simpel :D

Plaatje

Alleen zitten die 3 knopjes bij de vx-e pro dan tussen de USB poorten en de power/reset knoppen in

aangepast door Nibo
Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.