Ga naar inhoud

Geluid blijft regelmatig steken


danielswrath
 Delen

Aanbevolen berichten

hoi,

Ik heb nu sinds 2/3 jaar deze acer desktop maar ik heb sinds het laatste halve jaar vaak dat het geluid (van youtube, van itunes, windows media player, eigenlijk alles) af en toe blijft steken, dus dat ik om de zoveel minuten af een toe voor 1/2 seconden een soort buzzer hoor (dat de muziek is vastgelopen) en dit is alleen maar erger als je meer processen hebt aanstaan, dus als ik veel processen stop zet heb ik er minder last van. Maar eerder nooit, wat moet ik doen?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Best even controleren of malware verantwoordelijk is .

Download HijackThis.

Klik bij "HijackThis Downloads" op "Installer".

Bestand HijackThis.msi opslaan. Daarna kiezen voor "uitvoeren".

Hijackthis wordt nu op je PC geïnstalleerd, een snelkoppeling wordt op je bureaublad geplaatst.

Klik op de snelkoppeling om HijackThis te starten

Klik ofwel op "Do a systemscan and save a logfile", ofwel eerst op "Scan" en dan op "Savelog".

Er opent een kladblokvenster, hou gelijktijdig de CTRL en A-toets ingedrukt, nu is alles geselecteerd. Hou gelijktijdig de CTRL en C-toets ingedrukt, nu is alles gekopieerd. Plak nu het HJT logje in je bericht door CTRL en V-toets.

Krijg je een melding ""For some reason your system denied writing to the Host file ....", klik dan gewoon door op de OK-toets.

Let op : Windows Vista & 7 gebruikers dienen HijackThis als “administrator” uit te voeren via rechtermuisknop “als administrator uitvoeren". Indien dit via de snelkoppeling niet lukt voer je HijackThis als administrator uit in de volgende map : C:\Program Files\Trend Micro\HiJackThis of C:\Program Files (x86)\Trend Micro\HiJackThis.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...