Ga naar inhoud

ward

Aanbevolen berichten

Op wat voor soort tablet oog je? Wil je een Android-tablet, een Windows-tablet of een iPad? Met een Androidtablet kan je mappen op je sd-kaart zetten (indien de tablet een sd-kaartslot heeft) en is het dus mogelijk. Met een Windows-tablet is het ook mogelijk. Een iPad heeft geen app om je bestanden te doorzoeken en dit zal dan dus ook niet gaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Met Teamviewer kan je overal waar je Wifi hebt je pc benaderen (mits de pc aanstaat en verbonden is met het internet en Teamviewer draait). Maar het is inderdaad slim om belangrijke bestanden ook op je tablet te bewaren voor het geval je geen wifi hebt.

Teamviewer download je dan op je PC en tablet. Op de pc start je het op. Daar zie je een code en een password. Ik raad je aan om zelf (veilig!) wachtwoord te nemen, anders heb je elke keer een andere. De code en het password vul je in op je tablet, en dan werkt het overal op de wereld waar je wifi hebt en waar je pc aanstaat!

aangepast door Gerjannn
Link naar reactie
Delen op andere sites

Deze kan je op je sd kaart zetten, of op de tablet zelf. Helaas worden deze dan niet automatisch geupdated, en zal je de tablet weer aan de pc moeten hangen en de bestanden die je gewijzigd heb moeten plaatsen op de pc.

Voorbeeld:

Je maakt op je pc een word-bestand. Deze zet je op je tablet. Dan maak je het bestand af op je tablet. Als je deze dan af heb, moet je je tablet aan de pc hangen en dan het word-bestand van de tablet afhalen, zodat je op je pc ook weer het word-bestand heb die klaar is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.