Ga naar inhoud

Wel internetverbinding maar geen toegang tot het internet in normale modus?


TheDGM

Aanbevolen berichten

Sinds we een nieuwe router in huis hebben, heb ik problemen met mijn internetverbinding op mijn laptop. Alle andere apparaten in huis werken uitstekend met deze router en hebben geen problemen met het internet.

Wanneer ik in het netwerkcentrum kijk dan zie ik dat ik een sterke internetverbinding heb en zie ik "Toegangstype: internet". Helaas lukt het mij niet om op internet te komen.

De laptop is al 4 jaar oud maar werkt voor de rest nog heel goed. Ik heb ongeveer 1,5 jaar geleden windows 7 erop geinstaleerd en hier heb ik nog steeds geen problemen mee gehad.

Ik hoop dat iemand me hiermee kan helpen. Ik heb ook al gezien dat er nog iemand op dit forum is met een probleem wat erop lijkt maar dit hoeft volgens mij natuurlijk niet hetzelfde probleem te zijn.

ps. Als ik de pc opstart in Veilige modus met Netwerkmogelijkheden kan ik wel op het internet komen en heb ik ook een snelle internetverbinding.

aangepast door TheDGM
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ga naar start - alle programma's - bureauaccesoires.

Zoek het icoon van het opdrachtprompt en klik er op met de rechter muisknop en kies dan in het lijstje voor uitvoeren als administrator om het opdrachtprompt te openen.

In het opdrachtprompt typ je ipconfig /all > c:\ipconfig.txt en druk enter.

Let op de spatie voor de / en voor en na de >.

C is de schijfletter van de systeemschijf; deze kan je aanpasssen indien de systeemschijf niet de letter C heeft.

Open de verkenner en klik op de C schijf.

Open het bestand ipconfig.txt en plak de inhoud in je volgend bericht of voeg het bestand ipconfig.txt toe aan je volgend bericht.

Hoe je een bijlage toevoegt aan een bericht, kan je lezen in deze handleiding.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.