Ga naar inhoud

Telenet Fibernet - router


Aanbevolen berichten

Een week geleden, schakelden ze bij mij thuis over naar Fibernet. De modem werkt vervangen door een andere modem die zelf een draadloos signaal uitzendt. Maar het probleem was in feite dat onze modem jaren geleden, zoals bij vele in de kelder werd geïnstalleerd. Toen hebben we ook de kabel doorgetrokken van in de kelder naar de eerste verdieping, en daar een router op aan gesloten.

Daar nu die modem werd vervangen, door een draadloos model in de kelder, is er op het gelijkvloers nog een goed signaal maar op de eerste verdieping waar mijn bureau is helemaal geen/ of toch beperkt.

In de winkel, waar we dat Telenet Fibernet pakket aangekochten, zeiden ze ons dat we best nog een versterker plaatsten. We kochten aldus een " Wireless Access Point 300 N" van Sitecom.

Ik installeerde dit systeem zoals in de handleiding kort omschreven stond. Maar het probleem is nu, dat als ik nu verbinding wil maken met het netwerk er altijd 2 draadloze netwerken worden weergeven, enerzijds het draadloosnetwerk 'Telenet....' dat via onze kelder wordt uitgezonden en anderzijds het netwerk 'Sitecom...' dat op het gelijkvloers wordt uitgezonden.

Is het niet mogelijk dat alles 1 netwerk wordt, zoals initieel de bedoeling was?

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.