Ga naar inhoud

schakelen tussen vensters in taakbalk


henri139
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo iedereen,

Schakelen tussen vensters werkt niet naar behoren als MSN enof WM openstaan. Het lijkt erop dat deze vensters in de taakbalk (onderin) voorang hebben op andere openstaande venstens. Om te kunnen schakelen moet ik ze eerst minimaliseren om uberhaupt de andere openstaande vensters zoals IE of Mail aan te kunnen klikken en te openen.

nog een voorbeeld: MSN staat open en ik wil iemand aanklikken of naar mijn hotmail. (was normaal 1 klik) Nu opent hij deze vensters wel en komen ook in de taakbalk te staan maar moet dan eerst MSN weer minimaliseren om er uberhaupt weer bij te kunnen......rararara

Ben al druk aan het googelen geweest maar geen oplossing gevonden (taskbar repair tool bied ook geen soelaas) Hieronder word het probleem ook omschreven door iemand maar geen oplossing ;-(

http://forum.scholieren.com/archive/index.php/t-1217529.html

Wie helpt me verder? Systeemherstel had een optie kunnen zijn maar staat wel aan maar maakt geen herstelpunten...ook hier suggesties welkom.

Groet Henri

aangepast door henri139
Link naar reactie
Delen op andere sites

Oke dan!

In MSN stond in het menu extra ''altijd op de voorgrond'' aangevink!!!!

Bedankt Kurt...Super!!! Hier zat ik dus al 3 dagen naar te zoeken, maar zocht het in de taakbalk uffff

probleem opgelost!!! Nu nog eens zien hoe ik mijn systeemherstel in Vista activeer zodat hij ook herstelpunten maakt......

Groet Henri ;-)

aangepast door henri139
Link naar reactie
Delen op andere sites

Yep ik bedoel idd Windows Mediaplayer.....ik ga ook daar eens kijken want daar had ik het probleem al veel langer mee ;-) Bedankt voor deze gouden tip!

Hoe simpel kan het leven zijn......je moet het alleen even weten..... ook hier OPGELOST NU!

Groet Henri

aangepast door henri139
Link naar reactie
Delen op andere sites

Voor Windows Mediaplayer:

- Open Windows Mediaplayer

- klik ergens bovenaan (net onder de tekst "Windows Media player" in de titelbalk), en rechtsklik en kies Extra/Opties... en ga naar het tabje Speler (staat normaal al klaar). Bij "Instellingen voor speler", doe je het vinkje weg bij "Media Player altijd op voorgrond tonen".

Het kan zijn dat de procedure anders is, aangezien er verschillende versies van Windows Mediaplayer zijn. Zeg maar als je het niet vind.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.