Ga naar inhoud

HP laptop start niet meer op ineens


Aanbevolen berichten

Hallo,

mijn HP laptop viel zomaar ineens uit. Toen we heb opnieuw wilde aanzetten kregen we in het begin een zwart scherm met witte letters dat we bestanden in de hardware veranderd . Dat is niet gebeurd, daarna staat er een scherm waarop staat dat er een apparaat is aangesloten dat dus verkeerd is gegaan, ook hier weten we niets van, kan alleen bedenken een andere oplader van andere laptop.

Alleen de adapter zelf is van een andere laptop, de andere helft van het snoer is van onze laptop, dus kan het toch niet zo zijn dat er teveel wattage door kwam?

Daarna komt er een groen scherm waarop staat Please wait,.... en dit duurt uren en er gebeurd niets.

Weet iemand wat dit kan zijn? we kunnen dus ook geen systeemherstel doen aangezien hij niet eens meer opstart.

gr

aangepast door Annelies de Visser
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Annelies,

Welkom op het PCH!

Eerst wat duidelijkheid over de adapter. Het onderdeel dat links staat op de afbeelding hieronder was afkomstig van een andere laptop?

post-30057-1417705024,7799_thumb.jpg

Wanneer je de laptop nu opstart, krijg je dan een pieptoon of dergelijke te horen? Blijft de computer steeds je hierboven beschreven procedure weergeven of krijg je nu niks anders meer dan een zwart scherm?

Groet,

Mako

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.