Ga naar inhoud

video in volledig scherm afspelen gaat neit goed.


arnoksonsteel
 Delen

Aanbevolen berichten

Sinds enige tijd kan ik filmpjes op het web niet meer in volledig scherm afspelen. Videobestanden op de pc zelf hebben geen problemen.

Ik heb al veel geprobeerd maar niets helpt. Geen virussen te ontdekken. Ik gebruik xp en google chrome. De filmpjes spelen schokkerig en het duurt even voordat ze op gang komen. De audio loopt wel goed.

Geheugen moet er ruim voldoende zijn en ik heb het beschikbare ram geheugen voor tijdelijke bestanden verhoogd. Dat helpt niet.

Iemand een idee??

bij voorbaat alvast erg bedankt

arno

Link naar reactie
Delen op andere sites

hallo mako,

Op internet explorer 8 is het zelfs zo dat het hele pictogram van een film niet meer verschijnt en er dus niets valt af te spelen...

Maar dat hoeft niet dezelfde oorzaak te hebben want ik gebruik deze browser nooit en is nog maar net geinstaleerd om inderdaad dit probllem via deze manier te bestuderen..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Helaas is de pc helemaal gecrashed nu.. Ik heb windows opnieuw geinstaleerd vanaf een oude cd zonder servicepack 3..En die krijg ik nog niet geinstaleerd. De automatische update werkt niet en heb het via via wel gedownload maar na halve instalatie zegt de pc dat ik geen toegang krijg.. Maar het volledig scherm afspelen gaat wel nu..alleen heb ik ook nog geen geluid erbij.

Ik blijf nog wel even spelen ermee totdat ik pack 3 erop heb.. Wat betreft je vragen, adobe was up to date en de internetverbinding is dik ok...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Arno,

Je hebt dus Windows XP (?) opnieuw geïnstalleerd. Ondertussen heb je ook al geupdated naar Service Pack 3.

Hoe zit het met de drivers voor je chipset en videokaart; zijn deze ook opnieuw geïnstalleerd en zijn de up to date (belangrijk)?

Weet je niet hoe je drivers kan controleren kan je onderstaande uitvoeren, dan nemen wij even een kijkje voor jou ;-)

Download en installeer Speccy.

Tijdens de installatie heb je nu de mogelijkheid om Nederlands als taal te selecteren.

speccy.png

Als je niet wil dat Google Chrome op je pc als standaard webbrowser wordt geïnstalleerd, moet je de 2 vinkjes wegdoen !!!

Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.

Als dit gereed is selecteer je bovenaan " Bestand - Publiceer Snapshot " en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".

In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht.

Wil je in woord en beeld zien hoe je een logje van Speccy maakt en plaatst kun je dat Hier lezen.

Ook Dit (KLIK) filmpje laat zien hoe je een Speccy-logje kan plakken in je antwoord.

Na het plaatsen van je logje wordt dit door een expert nagekeken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dank voor je info; Bij deze de gmaakte link voor systeem info; http://speccy.piriform.com/results/r38VRUqTcYpNFjANM0kYnQz

Verder ben ik zelf ook al op zoek gegaan naar drivers voor de video maar kon die niet vinden binnen mijn systeem. Ik heb wel gezien dat het een zgn onboard kaart moet zijn.

Verder is mijn audio ook veranderd... Voor ik hem ter reparatie wegbracht had ik een goed geluidskaart laten inbouwen. Toen hij terugkwam was deze nog wel aanwezig maar had de reparateur de zaak aangesloten op een onboard systeem..

nu ik zelf de zaak weer heb geinstaleerd via reparatiemode is het hele systeem op de een of andere manier terug gevallen op een hele oude configuratie die mijn pc nu wel veel beter laat lopen... En de audio is weer naar de oude geluidskaart ... Ik heb daar zelf weinig voor gedaan. De instalatie heeft het gewoon zo laten lopen... Ik heb ook weer software terug die ik kwijt was na de 'reparatie'. Ik zou bijna gaan twijfelen over de reparatie kunsten van de winkel. Ze hebben er een 2e hands, nog werkend moederbord ingezet omdat mijn oude zou zijn opgebrand... Totale koste waren toch ruim 200,--...

Ik hoop dat je met de systeem gegevens iets kan. Ik heb net een film bekeken via live streaming en het viel me niet tegen voor een standaard instelling die mijn pc nu heeft. Het kan nog wel beter. Verder merk ik dat srcollen met de schuifbalk met schokken gaat wat voorheen mooi vloeiend ging.

Hoop weer van je te horen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.