Ga naar inhoud

Firefox snelheid


Silassiai

Aanbevolen berichten

Heb je de 2 browsers getest door Peacekeeper? (klik erop)

Google Chrome is inderdaad de kampioen in snelheid. Firefox is iets trager. Voor Firefox zijn er dan weer duizenden add ons. Voor Chrome zijn er ook veel add ons, maar niet zo veel als voor Firefox.

Zo zie je dat elke browser zijn voor- en nadelen heeft.

Je zou het aantal add ons kunnen beperken (druk op Alt toets en kies Extra/Add ons, schakel daarna de addons uit die je niet meer nodig hebt).

Je kan ook een 'vers' profiel maken voor Firefox (lees hier hoe). Je komt dan in een soort van 'beginsituatie' van de browser, zonder de bladwijzers en de add ons. Zorg altijd dat je de meest recente versie van Firefox hebt geïnstalleerd. Momenteel is dat Firefox 15.0.1. Druk op de Alt toets en ga naar Help/Over Firefox om te controleren of je de meest recente versie hebt. Is dat niet het geval, dan wordt deze gedownload. Normaal gebeurt dit automatisch zonder naar het scherm Help te gaan.

aangepast door Kurtt
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.