Ga naar inhoud

Panda Cloud Antivirus - Installatiehandleiding


Maxstar

Aanbevolen berichten

Dit artikel begeleidt u bij de installatieprocedure van Panda Cloud Antivirus. Download in de eerste plaats altijd het laatste installatiebestand van de website van Panda Software, zo beschikt u altijd over de meest recente versie en hoeven er na de installatie het minst aantal updates opgehaald worden van de servers van Panda Software

Belangrijk!

Als u reeds een andere virusscanner op het systeem geïnstalleerd hebt staan dient u deze eerst van het systeem te verwijderen, voordat u dit uitvoert is het raadzaam om de beschikbaar gestelde "Uninstaller" clean-up utility te downloaden in het geval u deze nodig mocht hebben.

Herstart na het verwijderen van een virusscanner of ander beveiligingspakket altijd tweemaal het systeem om er zeker van te zijn, dat er geen services, drivers of onderdelen van de uninstaller actief zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.