Ga naar inhoud

Externe HD (WD elements) ontoegankelijk


Greenfox
 Delen

Aanbevolen berichten

Hoi allemaal,

Een aantal maanden geleden heb ik een WD elements HD gekocht met 1TB opslag. Nadat ik mijn externe HD op een andere PC had aangesloten en vervolgens onveilig heb verwijderd, herkent mijn PC de HD niet meer correct. Normaal gesproken ziet een PC deze stationsschijf als 'Elements (H:)'. Op het moment herkent mijn PC deze HD als 'lokale schijf (H:)'. De stationsletter klopt nog wel, maar er is geen indicatie beschikbaar over de beschikbare opslagruimte. Als ik de HD wil openen heeft hij een foutmelding in de I/O. Momenteel voer ik een chkdsk /f /r uit, maar tot nu toen zijn letterlijk ALLE bestandrecordsegmenten onleesbaar. Bovendien zit de chkdsk na 16 uur op nog maar 2 procent. Ik ben geneigd dit te annuleren en een andere oplossing te vinden. Wie herkent dit probleem en hoe is het op te lossen?

Alvast bedankt!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hoi Dasle,

De software waarnaar je verwees heeft helaas niets uitgehaald, het lukt hem niet om de schijf te scannen wat nodig is om deze te kunnen recoveren. Ik heb nog 5 soortgelijke programma's geprobeerd, maar het is telkens dezelfde fout. De garantie geldt nog dus ik ga er maar mee terug naar de winkel.

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • 2 weken later...

De schijf was niet meer te redden helaas, gelukkig gold de garantie nog en kreeg ik het aankoopbedrag terug. De schijf was inmiddels afgeprijsd waardoor ik geld overhield, top service! :top: Een backup had ik verdeeld over verschillende locaties, inmiddels heb ik al mijn data terug op een nieuwe schijf :)

Wat mij betreft opgelost!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...