Ga naar inhoud

Grafische kaart


Willard
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo, Ik ben Willard, nieuw hier en weet niet helemaal hoe dit werkt, maar ik doe mijn best.

Ik heb hier een medion pc, enkele jaartjes oud,maar werkt perfect, maar nu heb ik hem van vista geupdated naar windows7 en nu heb ik een probleem met mijn grafische kaart, hij start niet op en blijft hangen bij het windowslogo.Dan moet ik hem weer rebooten en opstarten met de juiste configuratie en dan werkt het weer, maar zie ik dat mijn grafische kaart niet geupdate is. Doe ik weer de update,hetzelfde liedje met opnieuw opstarten heb ik weer dat hij blijft hangen bij het windows logo.

Ik weet dit probleem is al een keer eerder aan de orde geweest, maar ik heb geen oplossing hiervoor.

http://speccy.piriform.com/results/ygagDBmOrbaXY6h6WTFzjs0

Ben alwel zo vrij geweest om een logbestandje te maken,en hoop dat iemand mij hier verder mee kan helpen.

Alvast bedankt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Jean-Pierre, dank voor het zosnel reageren, het gaat hier om de windows xp media center Edition 2005, de MD 8818 ML.

Deze pc heb ik gekocht met een update naar vista, omdat het net met de overgang naar vista zat.Nu een paar maand geleden geupgrade naar windows7.

De grafische kaart is een nieuwe, een Nvidea gt 240 en deze werkte onder vista perfect. Verder heb ik van alles geprobeert, kaart eruit, opnieuw erin , andere kaart gekocht, hetzelfde probleem,dus mijn gt 240 was niet defect.In de bios lopen zoeken, maar word er ook niet wijzer van, mischien een biosupdate hoorde ik ooit, maar daar heb ik ook geen ervaring mee, als ik zoek op mijn bios update kom ik alleen maar op[ betaalde sites(Amerikaans).

vr groet Willard

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Jean-Pierre, sorry ik kon niet eerder responsen, ik zit namelijk in de avonddienst.

Ik heb het even opgezocht en dat msn nummer is 10009761

Ik had ook al iets gelezen over een bios update daar, maar volgens mij las ik iets over een aparte partitie maken van fat32, en ik heb alleen maar NTFS, of kan het ook op een makkelijker manier?

vr gr Willard

Link naar reactie
Delen op andere sites

We zullen eerst eens kijken of we een driver voor je grafische kaart geinstalleerd krijgen.

Je zegt dat je de PC wel af en toe eens opgestart krijgt dus download je DEZE op zo een moment.

Installeer die driver en herstart vervolgens de PC.

Geraak je nu voorbij het windows logo zonder Laatst gekende werkende configuratie te moeten gebruiken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jean-Pierre, ik heb die driver geinstalleerd en vervolgens zie ik in apparaatbeheer een ? bij audioapparaat op High Defenition audiobus 2x en een ? bij Display, nu heb ik eerst allebei de audio stuurprogrammas bijgewerkt en opnieuw opgestart en waarempel..hij starte door, vervolgens heb ik de Display bijgewerkt en daarna zie ik onder beeldschermadapters mijn Nvidea Geforce GT 240 staan, opnieuw opgestart, en hij blijft weer op het windowslogo hangen.

Audio gaat oke, display dus niet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.