Ga naar inhoud

DDoS-aanval Nederland teistert veel bedrijven


Aanbevolen berichten

Een grootschalige DDoS-aanval teistert veel Nederlandse bedrijven, vorige week waren diverse Nederlandse banken al doelwit van DDoS-aanvallen wat bevestigd is door de NVB (Nederlandse Vereniging van Banken). Vanwege deze DDoS-aanvallen is er veel commotie een overlast omtrent het internetbankieren en het gebruik van iDeal geweest. De NVB (Nederlandse Vereniging van Banken) heeft verklaard dat er geen gevaar geweest is voor de bankgegevens van particulieren en er geen sprake is van een hack. Diverse banken hebben daarom ook de websites tijdelijk moeten afsluiten en of de toegang ertoe moeten beperken voor de bestrijding van de DDoS-aanvallen.

In de Verenigde Staten zijn diverse grote nationale banken in de afgelopen weken al in totaal ruim 249 uur offline geweest door grootschalige DDoS-aanvallen zo meldt de tv-zender CNBC. CNBD gaf ook aan dat het gaat om de grootste en zwaarste aanvallen die ooit op banken zijn uitgevoerd.

Echter blijft Nederland niet gespaard en worden ook in ons land grootschalige DDoS-aanvallen uitgevoerd en niet meer alleen op de Nederlandse banken, ook............

Lees hier verder

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.