Ga naar inhoud

Dlink DIR-615 configureren


Aanbevolen berichten

Hallo, ik probeer hier op mijn telenet fibernet modem een dlink dir 615 aan te sluiten om een beter wifi signaal en betere snelheid te bekomen (signaal en snelheid van de telenet modem in wifi is niet erg snel) als ik de speedtest doe bekabelt heb ik daarjuist 57.5mbps down gehad en met wifi is dat max 28.0 mbps. Ik hoop beter te hebben met die dlink. Maar nu, hoe moet ik dat ding configureren? Ik heb de "quick installatie" gedaan volgens de cd, maar die geeft op de derde stap 'internet kabel niet goed aangesloten' deze kabel is getest en gebruik ik nu. Moet ik dingen veranderen in de configuratie van dlink om te werken met de telenet modem? De modem is verleden week geplaatst.:hmmmm:

Een vraagje voor de specialisten:top:

Bedankt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kan je ongeveer schetsen hoe je alles hebt aangesloten?

Heb zelf een gelijkaardige configuratie met een Linksys, maar in de Linksys heb ik de DHCP functie uitgezet zodat de IP-adressen enkel door de Telenet modem/router worden uitgedeeld.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.