Ga naar inhoud

Een systeemback-up (image) maken met Acronis True Image


Maxstar

Aanbevolen berichten

Acronis True Image is één uitstekend back-up programma, en het kan niet vaak genoeg gezegd worden dat het gebruik van een goed back-up programma eigenlijk wel noodzakelijk is. Met Acronis True Image heeft u een prima pakket dat zowel voor de beginnende als de gevorderde gebruiker geschikt is.

Er zijn verschillende manieren waarop u een back-up kunt maken en die kunnen in twee groepen worden opgedeeld namelijk, een "volledige back-up" wat men ook wel een Image noemt en een back-up op "bestandsniveau". De "volledige back-ups" / "images" bieden vooral uitkomst bij bijvoorbeeld een falende harde-schijf zodat u deze image in zijn geheel terug kan plaatsen naar een nieuwe hardeschijf, in dit artikel zullen we beschrijven hoe u middels Acronis True Image een complete back-up van uw systeemschijf kunt maken. Meer informatie over de verschillende soort back-ups leest u in het artikel Back-up [Achtergrondinformatie]

Klik hier voor de handleiding voor het maken van een systeemback-up (image) maken met Acronis True Image

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.