Ga naar inhoud

Windows 8.1 preview installeren via het ISO bestand


Maxstar

Aanbevolen berichten

Sinds 26 juni is Windows 8.1 preview beschikbaar via de Windows Store en zal later publiekelijk als ISO te downloaden van de website van Microsoft aangezien deze momenteel alleen nog met een MSDN of een Technet account zijn te downloaden. De Windows 8.1 preview is enkel en alleen beschikbaar in de talen Arabic, English (US), Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), French, German, Japanese, Korean, Portuguese (Brazil), Russian, Spanish, Swedish, and Turkish.

Windows 8.1 Preview informatie

Er zijn twee manieren om de Windows 8.1 Preview te installeren, via de Windows Store of via het ISO bestand wat te downloaden is van de website van Microsoft. Wanneer de reeds geïnstalleerde versie van Windows 8 gebruik maakt van één van de 13 eerder genoemde talen is het aan te bevelen om de Windows 8.1 Preview te installeren via de Windows Store. Echter is het niet mogelijk om een installatie-schijf aan te maken wanneer de Windows 8.1 Preview via de Windows Store wordt gedownload en geïnstalleerd.

  • Windows RT versie kunnen alleen maar via de Windows Store upgraden naar de Windows 8.1 Preview (een installatie via de ISO is niet mogelijk).
  • Wanneer je Windows 8 gebruikt in een andere taal dan de eerder genoemde dient u gebruik te maken van de ISO.
  • Ook wanneer er gebruik wordt gemaakt van Windows 8 Enterprise, dient er tevens gebruik gemaakt te worden van de ISO en is een upgrade via de Windows Store niet mogelijk.
  • Wanneer de Windows 8.1 Preview via de Windows Store wordt geïnstalleerd op een Windows 8 Pro installatie met Windows Media Center blijft deze behouden.
  • Indien de Windows 8.1 Preview via de via de ISO wordt geïnstalleerd op een Windows 8 Pro installatie met Windows Media Center zal deze verwijderd worden en dient deze opnieuw via de Windows 8 Pro pack of Windows 8 Media Center Pack opnieuw geïnstalleerd te worden.

Klik hier voor de handleiding om Windows 8.1 preview te installeren via het ISO bestand

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.