Ga naar inhoud

Computer beveiligen met avast! free en Online Armor


Maxstar

Aanbevolen berichten

Wanneer uw computer geinfecteerd is geweest met malware is het raadzaam om na het opschonen c.q. het verwijderen van malware ook uw computerbeveiliging eens nader te bekijken. In dit artikel gebruiken we specifiek gratis software, waarbij de gratis virusscanner van avast! wordt aangevuld met de gratis Online Armor firewall van Emsisoft.

Met deze twee beveiligingspakketten kunt u prima uw computer beschermen, waarbij de gratis virusscanner van avast! de basisbescherming geeft en aanvullend Online Armor firewall inclusief HIPS (Host Intrusion Prevention System) functionaliteit het systeem controleert op alle in en uitgaande verbindingen. Maar Online Armor biedt middels de HIPS (Host Intrusion Prevention System) functie ook bescherming bij het uitvoeren van programma's, in de basis kan er eigenlijk niets ongevraagd worden uitgevoerd zonder uw toestemming waarbij de kans op een nieuwe computerbesmetting eigenlijk gering is.

Klik hier voor de complete handleiding

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.