Ga naar inhoud

Malwarebytes Anti-Exploit - Installatiehandleiding


Maxstar
 Delen

Aanbevolen berichten

Malwarebytes Anti-Exploit is een aanvullende bescherming tegen zero-day exploits die misbruik maken van kwetsbaarheden c.q. vulnerabilities in uw gebruikte browser, geïnstalleerde programma's. Malwarebytes Anti-Exploit is geheel compatibel met alle reguliere virusscanners en beveiligingspakketten. Het programma werkt geheel op de achtergrond, en als eindgebruiker heeft u verder geen omkijken naar dit beveiligingsprogramma aangezien er geen interactie van de gebruiker benodigd is en niet op basis van definities / signatures werkt.

Malwarebytes Anti-Exploit biedt onder andere bescherming voor Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera en browser add-ons zoals Java, Flash, Shockwave, Acrobat en andere browser plug-ins en extensies.

Tevens is er ook een programma bescherming zoals voor Microsoft Office, Adobe Acrobat Reader, Adobe Acrobat PRO en Foxit Reader. En niet geheel onbelangrijk biedt Malwarebytes Anti-Exploit ook bescherming bij Media players zoals bijvoorbeeld, Windows Media Player (wmplayer), Windows Media Player (wmplayer2), VLC Player, Apple QuickTime en Winamp.

Klik hier voor de complete handleiding

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...