Ga naar inhoud

Hoe is mijn computer besmet geraakt met een virus of malware [Why I Got Infected]


Maxstar
 Delen

Aanbevolen berichten

523ed09a9b3be-security.png

Hoe is mijn computer besmet geraakt met een virus of malware is wellicht de meest gestelde vraag en voor de gebruiker zelf een raadsel, want ook wanneer u nog zo voorzichtig bent met het downloaden en installeren van software, het openen van e-mails en bijbehorende bijlagen en het surfen op het internet kan uw computer geïnfecteerd raken.

De toedracht van een virus of malware infectie kan allerlei oorzaken hebben, en de meest voorkomende oorzaak is dan ook een slechte of middelmatige beveiliging van de computer. En dit hangt niet alleen af van het gebruikte beveiligingspakket zoals een virusscanner, internet security pakket en noem maar op, want deze kunnen immers geen 100% garantie geven dat u gevrijwaard blijft van een malware infectie. In dit artikel zullen we de meest voorkomende oorzaken bespreken en advies geven voor het optimaliseren van de beveiliging van de computer.

Klik hier voor het complete artikel

In de onderstaande YouTube video ziet u bijvoorbeeld een bijlage uit een e-mailbericht dat zogenaamd afkomstig is van een advocaat, en de gebruiker doorstuurt naar een kwaadaardige website en de computer zal infecteren.

Meer informatie hierover en over het beveiligen van uw computer leest u bij de onderstaande artikelen.

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...