Ga naar inhoud

Panda Internet Security 2014 handleiding & review


Maxstar

Aanbevolen berichten

5246ad439ca7d-Panda-internet-security-2014-hoofdscherm.jpg

De cloud-technologie van Panda Internet Security 2014 is een beschermingsmodel gebaseerd op de gebruikers van Panda Internet Security 2014, waarbij iedere gebruiker bijdraagt aan de uiteindelijke beveiliging. Het voordeel van deze cloud-technologie van Panda Internet Security 2014 is het feit dat u eigenlijk altijd real-time up-to-date bent en niet direct afhankelijk bent van de update-cyclus. Daarnaast wordt de detectie niet beperkt door uw pc omdat de gigantische virusdatabase van Panda geheel op de servers van Panda Internet Security opgeslagen staat (in de cloud).

Panda Internet Security 2014 biedt onder andere bescherming tegen alle vormen van malware en spyware, phishing (online fraude), rootkits, banking-trojanen en is uitgerust met een firewall om indringers en hackers te blokkeren, zelfs op uw draadloze netwerk. Verder bevat Panda Internet Security 2014 een nieuwe webfilter voor veilig surfen op het internet.

Klik hier voor de complete handleiding en review.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.