Ga naar inhoud

Telfort Abuse Team - Misbruik van uw internetaansluiting


Aanbevolen berichten

525a5acc5eff7-telfort-logo-oud-en-nieuw.jpg

Steeds meer internetproviders informeren de klanten wanneer er verdacht internetverkeer wordt gedetecteerd en er sprake is van geïnfecteerde computer(s) in het netwerk van de internetprovider. Via het Telfort Abuse Team worden de klanten via de e-mail op de hoogte gebracht van het beveiligingsprobleem dat op uw Internetverbinding is aangetroffen, met als onderwerp "Misbruik van uw internetaansluiting" wat voorzien is van een Telfort Abuse ticketnummer en het betreffende IP-adres van uw internetaansluiting.

Negeer een dergelijke melding van uw internetserviceprovider nooit, ook als uw geïnstalleerde virusscanner of ander beveiligingspakket geen bedreigingen detecteert. Dergelijke malware zoals Sinowal ook bekend als Torpig en Mebroot wisselen regelmatig van gedaante en zijn zo ontwikkeld om detectie te voorkomen. Wanneer uw reguliere beveiligingssoftware geen bedreigingen weergeeft is nog geen vrijbrief dat uw computer dan ook niet geinfecteerd is, terwijl uw internetserviceprovider in dit geval Telfort hier wel melding van maakt.

Klik hier voor het complete artikel en stappenplan voor het controleren van uw computer en het verwijderen van malware.

post-29824-1417705570,632_thumb.jpg

aangepast door Maxstar
Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.