Ga naar inhoud

Windows 8.1 downloaden en installeren


Maxstar

Aanbevolen berichten

5262668def76e-Windows-8.1-downloaden-Windows-Store.png

Microsoft heeft afgelopen donderdag Windows 8.1 als gratis update vrijgegeven voor bestaande Windows 8-gebruikers. Microsoft gebruikt de Windows Store voor het beschikbaar stellen van de download en upgrade naar Windows 8.1.Wanneer u Windows 8 al gebruikt bent u ongetwijfeld bekend met deze online winkel voor apps en software. Zorg er wel voor dat u minimaal 16 GB aan vrije schijfruimte hebt, anders is het namelijk niet mogelijk om de gratis upgrade c.q. update van Windows 8.1 te installeren.

Het downloaden en installeren van Windows 8.1 is voor huidige Windows 8-gebruikers zeer eenvoudig. Het is niet noodzakelijk om voor deze upgrade gebruik te maken van een Microsoft-account, maar wordt door Microsoft wel aangeraden. Open vervolgens de Windows Store en wanneer u in de digitale winkel van Microsoft terechtkomt , zal u direct op het startscherm een grote Windows 8.1-tegel zien. Klik hier vervolgens op, en bevestig dat het bestand gedownload mag worden. Als het downloaden van Windows 8.1 voltooid is, zal er een melding verschijnen dat de pc enkele malen opnieuw opgestart zal worden. Hieronder leest u de complete voortgang en handelingen voor het downloaden en installeren van Windows 8.1

Klik hier voor de complete handleiding voor het downloaden en installeren van Windows 8.1

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.