Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
Maxstar

Windows 8.1 downloaden en installeren

  Aanbevolen berichten

  5262668def76e-Windows-8.1-downloaden-Windows-Store.png

  Microsoft heeft afgelopen donderdag Windows 8.1 als gratis update vrijgegeven voor bestaande Windows 8-gebruikers. Microsoft gebruikt de Windows Store voor het beschikbaar stellen van de download en upgrade naar Windows 8.1.Wanneer u Windows 8 al gebruikt bent u ongetwijfeld bekend met deze online winkel voor apps en software. Zorg er wel voor dat u minimaal 16 GB aan vrije schijfruimte hebt, anders is het namelijk niet mogelijk om de gratis upgrade c.q. update van Windows 8.1 te installeren.

  Het downloaden en installeren van Windows 8.1 is voor huidige Windows 8-gebruikers zeer eenvoudig. Het is niet noodzakelijk om voor deze upgrade gebruik te maken van een Microsoft-account, maar wordt door Microsoft wel aangeraden. Open vervolgens de Windows Store en wanneer u in de digitale winkel van Microsoft terechtkomt , zal u direct op het startscherm een grote Windows 8.1-tegel zien. Klik hier vervolgens op, en bevestig dat het bestand gedownload mag worden. Als het downloaden van Windows 8.1 voltooid is, zal er een melding verschijnen dat de pc enkele malen opnieuw opgestart zal worden. Hieronder leest u de complete voortgang en handelingen voor het downloaden en installeren van Windows 8.1

  Klik hier voor de complete handleiding voor het downloaden en installeren van Windows 8.1

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.