Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
Maxstar

Windows 8.1 download problemen via de Store

  Aanbevolen berichten

  5262671382694-Windows8.1-downloaden.jpg

  Wanneer u beschikt over een geldige licentie van Windows 8, kunt u gratis upgraden naar Windows 8.1 (of Windows RT 8.1). De upgrade naar Windows 8.1 wordt aangeboden via de Windows Store. Deze update naar Windows 8.1 wordt via een grote tegel in het hoofdscherm van de Windows Store aangegeven. Echter kan het voorkomen dat Windows 8.1 niet te downloaden is via de Store, en dit kan diverse oorzaken hebben.

  Om te kunnen upgraden naar Windows 8.1 dient Windows voorzien te zijn van de laatste updates, wanneer Windows 8.1 niet via de Store wordt aangeboden controleer dan als eerste of de laatste update voor Windows 8 zijn geinstalleerd met in het bijzonder de update "KB 2871389", mocht deze niet aanwezig zijn of niet via Windows Update geinstalleerd worden kunt u deze handmatig installeren.

  Wanneer u problemen heeft met het downloaden en installeren van Windows 8.1 kunt u de onderstaande aanwijzingen uitvoeren. Hoewel de upgrade naar Windows 8.1 vermoedelijk geheel zonder problemen zal installeren en al uw instellingen, bestanden en software ongewijzigd blijven, is het altijd verstandig om goede een back-up te maken en te controleren of deze functioneert.

  Klik hier voor het gehele artikel en de oplossing voor het niet kunnen downloaden van Windows 8.1

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.