Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.Log in om dit te volgen  
Maxstar

Windows 8.1 - SecureBoot is niet juist geconfigureerd

  Aanbevolen berichten

  5263b670d670d-SecureBoot-VerifyHardwareSecurity.png

  De melding "SecureBoot is niet juist geconfigureerd" of bij de Engelstalige versie van Windows 8.1 "Secure Boot isn’t configured correctly" is een veelvoorkomende foutmelding die verschijnt na de upgrade van Windows 8.1 Pro. Rechts onderin het beeld verschijnt deze melding samen met de versie van het besturingssysteem en het build nummer boven de systemtray waar onder andere de datum en tijd worden weergegeven.

  Indien de melding "SecureBoot is niet juist geconfigureerd" zichtbaar is, kan dit twee oorzaken hebben. Dit kan zijn doordat Secure Boot is uitgeschakeld, of als er sprake is van een niet-productie-beleid, zoals een pre-productie-beleid of een debug-beleid is geïnstalleerd. Om te kunnen achterhalen waarom deze melding zichtbaar is, kan men gebruik maken van de logboeken van Windows. Hieronder leest u stap voor stap wat u kunt uitvoeren als de melding "SecureBoot is niet juist geconfigureerd" op het bureaublad c.q desktop wordt getoond na een upgrade van Windows 8.1.

  Klik hier voor het complete artikel met de oplossing voor de melding SecureBoot is niet juist geconfigureerd

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.