Ga naar inhoud

HitmanPro CryptoGuard


Maxstar
 Delen

Aanbevolen berichten

527a2b72adf6b-HitmanPro-CryptoGuard.png

HitmanPro CryptoGuard is een nieuwe technologie van HitmanPro.Alert welke pro-actief bescherming biedt tegen ransomware die de bestanden op de computer versleuteld. Ransomware is al geruime tijd een wijdt verspreide malware-variant die computers als het ware gijzelen en tegen betaling weer vrijgeven. Echter zijn er ook ransomware-varianten die uw persoonlijke bestanden zoals documenten, video's, foto's en dergelijke versleutelen. Dergelijke malware kan een enorme impact hebben als u geen recente back-up heeft, en er geen decrypter beschikbaar is om de versleutelde bestanden te ontsleutelen.

Middels HitmanPro.Alert kunt u effectief uw computer en al uw belangrijke c.q. persoonlijke bestanden beschermen tegen dergelijke malware en werkt geheel op het bestandssysteemniveau van uw besturingssysteem en tevens geheel op de achtergrond. Het beveiligingspakket biedt natuurlijk niet alleen bescherming tegen ransomware die trachten uw bestanden te versleutelen, het biedt ook bescherming bij het internetbankieren en online winkelen. Het controleert namelijk real-time uw browser-sessie op malafide modificaties met betrekking tot uw gebruikte browsers.

Klik hier voor het complete artikel van HitmanPro.Alert met CryptoGuard

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.