Ga naar inhoud

Malwarebytes Anti-Malware 2.0 - Publieke bèta


Maxstar

Aanbevolen berichten

52ea38e346971-Malwarebytes-Anti-Malware-

Malwarebytes heeft gisteren een publieke bèta versie van Malwarebytes Anti-Malware 2.0 uitgebracht, deze versie van Malwarebytes Anti-Malware heeft een geheel vernieuwde gebruikersinterface. Maar ook zijn de Anti-Rootkit en Chameleon functies geheel in deze versie van Malwarebytes geïntegreerd. Ook is de pro-actieve bescherming voor het blokkeren van schadelijke websites en domeinen aanzienlijk verbeterd. Wanneer u Malwarebytes Anti-Malware 2.0 wilt uitproberen dan kunt u deze via de onderstaande link downloaden, middels de tijdelijke licentiegegevens kunt u tevens de (premium) versie van Malwarebytes Anti-Malware 2.0 inclusief de real-time bescherming proberen.

Deze publieke bèta van Malwarebytes Anti-Malware 2.0 is enkel en alleen nog Engelstalig te gebruiken, andere talen zijn momenteel nog niet beschikbaar en dit heeft natuurlijk te maken met het feit dat dit een eerste bèta en het programma nog niet volledig is vertaald. In de toekomstige versie (de officiële release) zullen natuurlijk weer de verschillende taalmodules beschikbaar zijn.

Klik hier voor de complete review van Malwarebytes Anti-Malware 2.0

aangepast door Maxstar
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 jaar later...

De taal modules zijn er ondertussen al een tijdje.

 

Er zit echter nog steeds een bug in de instellingen van geautomatiseerde taken van de Premium versie.

Wanneer je bv de herhalingsfrequentie van een bedreigingsscan instelt op "wekelijks/4 weken" dan stel ik vast dat deze instelling niet vastgehouden wordt en telkens wordt gewijzigd naar "wekelijks/1 week".

De weergave van de frequentie in het venster geautomatiseerde taken stemt ook niet altijd overeen met de werkelijke instelling. De instelling dus zoals ze staat in het venster "Pas aan".

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.