Ga naar inhoud

Klok en update


Jokingtrash6

Aanbevolen berichten

Hallo

Elke keer wanneer ik mijn laptop met windows xp heropstart gaat mijn klok niet juist. Bijgevolg kan ik de krant op HLN.be, Nieuws, sport en showbizz, 24/24, 7/7, meer dan 350 nieuwsupdates per dag niet meer lezen, want ik krijg dan de krant te zien van dat tijdstip. Ik geef een voorbeeld, momenteel is het op mijn laptop 16 juni 2014 18.15 uur. Ik heb de klok al meermaals aangepast naar de goeie tijd, maar elke keer als ik heropstart gaat de klok weer achter.

Nog een klein vraagje, mijn laptop geeft aan dat er geen updates zijn, maar het is 5 jaar geleden dat er een update gedaan is.

Groeten

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo, als je klok "vergeetachtig" wordt , wijst dat op de back-up-batterij op je moederbord die de geest aan het geven is. Zou best wel kunnen als je pc al ouder is als 5jaar. (Alhoewel sommige zeggen dat 10jaar haalbaar moet zijn voor de batterij).

Als je al 5jaar geen updates meer gehad hebt voor je XP is het misschien beter eens een nieuwe installatie te doen. Hoe dat moet nu XP niet meer wordt ondersteund moet je maar aan een specialist vragen.

(Overwegen om win 7 of 8.1 aan te schaffen zou wel mooi zijn)

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.