Ga naar inhoud

Guy

Lid
  • Items

    191
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Guy's prestaties

Meewerkend lid

Meewerkend lid (7/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. Ja, lijkt te kloppen van Norton, Heb in de late namiddag een fix van Norton gedownload en mijn IE11 werkt terug normaal.
  2. Hallo Ik gebruik enkel IE11 , Dus zal eens systeemherstel proberen. IE11 verwijderen en herinstalleren zal moeilijk gaan , Of gaat dat wel?
  3. Niet alleen jij, Ik was deze morgen een fimpje (youtube) aant kijken op PC win7 en liep plots vast. De windows explorer is niet meer aan de praat te krijgen. Nog straffer, ik start een andere PC win7 (op hetzelfde modem) en daar krijg ik gewoon de exxplorer ook niet meer open. Beide stonden niet gelijktijdig aan. Nu ben ik bezig op laptop win 8.1 waar gelukkig wel alles werkt. Hoe kan dat nu op 2 PC tegelijk zelfde fout.
  4. Hallo, ik heb outlook hier niet opstaan op mijn laptop, maar als je bovenaan uiterst rechts op het lint "bestand" klikt vindt je opties , daar kan je het pad wijzigen . Heb ook outlook 2013 op mijn pc staan, zal vanavond eens kijken. Je kan zelfs een nieuwe map(pen) maken en daar e-mails in opslaan. sorry moet zijn uiterst links
  5. Hallo, is het dit wat je bedoeld? http://www.bespaarbazaar.nl/kenniscentrum/wp-content/uploads/2013/05/growatt-wifi-inlog-procedure.pdf Ik ken er niks van maar mij lijkt het beste een netwerkkabeltje te gebruiken als dat mogelijk is. Zulke toepassingen zijn vaak ideaal voor mensen met minder goede bedoelingen om toegang tot je pc te krijgen.
  6. Hallo , het kan zijn dat er 2 mappen verwijderde items zijn, de standaard mappen bij installatie en de mappen gekoppeld aan jouw account. Vouw alle mappen open die aan jouw account hangen. lees misschien ook dit eens: http://office.microsoft.com/nl-be/outlook-help/de-map-verwijderde-items-leegmaken-HA102748963.aspx
  7. Hallo, Ja Asus dat was iets dergelijks . Voorzover ik weet heeft win8(.1) nog steeds een onhebbelijkheid van soms num-lock niet in te schakelen bij opstarten. Blijkbaar is dat nog steeds niet opgelost. Wat caps-lock betreft weet ik niet. Met dat hoge of lage piepje is voor mij voldoende zo, ben ik aan gewoon nu
  8. Hallo, voor invoeren van paswoord is dat best vervelend. Ik heb op mijn Acer ook geen aanduiding van caps-lock en mum-lock, maar in win8.1 kan je daar een geluidje aan koppelen. "hoog piepje" is ingeschakeld "laag piepje" is uitgeschakeld. Ik heb eens gezien dat er ook een kleine App bestaat die op de taakbalk aangeeft of caps-lock en/of num-lock in of uitgeschakeld is. Maar dat wordt zoekwerk.
  9. hallo wat is er mis met netwerkkabeltje naar beneden leggen? (is nog steeds het snelste) Anders zal je een booster moeten gebruiken en dat is uitzoeken waar de meest geschikte plaats is. ( en is trager dan kabel)
  10. excuus voor het storen, maar als je een duur model samsung externe hdd hebt, gooi de behuizing dan zomaar niet weg. Doe eens open en je zal merken dat de harde schijf zelf relatief simpel te vervangen is. Ik weet niet welke hdd er in zit maar een hdd 3.5inch SATA 1Tb kost ongeveer 60 a 65euro. Dan heb je een mooie 2de externe schijf . ( Ik heb dat ook zo gedaan en gebruik die uitsluitend voor backup's)
  11. Hallo, ik ken niks van bluetooth dongle maar hier kan je de correcte driver vinden: Download Toshiba drivers - Toshiba
  12. Ik had ondertussen jouw handleiding ook al gelezen en wou net vragen waar dat aan/uit knopje zit
  13. Onderaan staan de handleidingen voor jouw monitor en desgevallend de driver: iiyama - - - Updated - - - Probeer dan eens eerst de nieuwe voedingsadapter op je oude scherm
  14. Als die monitor rechtstreeks op het lichtnet wordt aangesloten, zit er zeker een zekering in. Wordt daar over gesproken in het instructieboekje?
  15. ja als dat een kabel is geschikt voor 240V en zelfde stekker heeft wel, maar lijkt me onwaarschijnlijk dat die kabel al stuk zou zijn - - - Updated - - - Er kleeft toch geen beschermingsfolie over die aanraaknopjes? zou kunnen dan dat die niet goed werken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.