Ga naar inhoud

videokaart en moederbord worden erg warm wat voor koeling is goed genoeg?


Em24

Aanbevolen berichten

Ik heb sinds kort een nieuwe PC en me videokaart en moederbord worden erg heet ik heb wel veel gelezen dat de nvidia gtx 770 ( die in mijn kast zit ) erg warm wordt dat probleem hem ik dus ook met mij moederbord ik wil ze dus beter laten koelen alleen wat is de beste koeling daarvoor er is genoeg ruimte in mn kast

Ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen

Gr !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Download en installeer Speccy.

Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren.

Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is.

525a111b37ea3-Speccy.PNG

Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.

Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".

In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware.

Meer info over deze procedure lees je HIER.

In dit logje zie je meer info over het interne geheugen van je systeem.

In dit logje kan je eveneens de temperaturen zien van je moederbord, videokaart/GPU, ... Als deze temperaturen in het rood staan, of donker oranje, dat wil dat zeggen dat deze onderdelen inderdaad overbelast worden en er te weinig koeling aanwezig is.

Laten we eerst je logje afwachten. Daarna kunnen we verder zien.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.