Ga naar inhoud

Via een hyperlink in de header/footer naar een bookmark springen


MDW17

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

ik heb een relatief groot document, en het zou handig zijn indien ik van op elke pagina naar het begin van mijn document zou kunnen springen.

 

Het leek me logisch om dit vanuit de footer te doen, omdat ik de hyperlink dan maar 1 keer moet aanmaken.

 

Indien ik echter op mijn hyperlink in de footer klik, gebeurt er evenwel niets.

Maar als ik dubbel klik dan gaat de footer open, ... en als ik dan nog eens op de hyperlink klik spring ik uiteindelijk naar mijn bookmark. Dat lijkt me nogal omslachtig, en vooral vervelend dat telkens de footer open gaat.

 

Zie ik iets over het hoofd, ... of is er een andere methode om mijn probleem op te lossen?

 

PS: ik werk nog met Word2004 op een Mac

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, die oplossingen ken ik.

Maar stel nu dat ik niet naar het echte begin van mijn document wil terugspringen, maar naar b.v. pagina 5. Dan kan ik die sneltoetsen niet gebruiken.

Naar mijn aanvoelen is het blijkbaar niet mogelijk om in de header of footer een werkbare hyperlink op te nemen. Word laat wel toe om er een hyperlink op te nemen, ... maar als je er op klikt gebeurt er niets.

Je moet eerst de header/footer openen (dus dubbelklikken) en nadien op de hyperlink klikken. Dat werkt wel, .... maar dat is toch niet echt een elegante oplossing.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.