Ga naar inhoud

Luid alarm signaal


elkenagels

Aanbevolen berichten

Beste,

Heeft u toevallig een idee of er een monitor-programma op de pc staat die temperaturen opmeet of de gezondheid van je harde schijven monitort?

deze programma's kunnen voorbeeld ingesteld staan als de temperatuur van een bepaald onderdeel te warm worden een alarmsignaal weergeven.

Kan je dit even nakijken?

Bedankt

Karel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voorbeelden van dergelijke programma's zijn: HD monitor, mbm monitior

meestal zie je dit ook aan een icoontje in de taakbalk (naast het uur)

Mocht je het niet meteen vinden, kan geef ik even een linkje naar zo'n programma en kijken we even de temperaturen na.

Mvg Karel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kun je het geluid juist omschrijven? Is het een constant aanhoudend geluid of met tussenpozen, dus geluid, een paar secondjes niets, terug geluid, weer een paar secondjes niets en zo maar door. Zijn twee soorten geluiden, maar ieder met zijn fouteigenschap.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Inderdaad Masters en yannick, kan zowat van alles zijn dit aanhoudend geluid. Het heeft toch al iets te maken met een hardwareprobleem. soms ergens een ingeplugde kaart dat nog maar een klein milimetertje uit het slot geraakt is veroorzaakt dit geluid. Is de computer misschien verplaatst geweest of nog maar een klein stootje gekregen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.