Ga naar inhoud

kan mijn pc niet hestellen naar een vroeger herstelpunt


jefke

Aanbevolen berichten

Het kan wel eens gebeuren dat de gereserveerde ruimte voor systeemherstel vol is en dat kan jou probleem zijn waarom je geen systeemherstelpunt kan maken maar ook kan het te maken hebben met malware.

Wat je nu gaat doen is het volgende:

1. Scan je pc op malware door MBAM te downloaden en voor de installatie correct uit, sta de updates voor dit programma tijdens de installatie ook toe.

2. Open MBAM en kies voor snelle scan. Als dit gedaan is zal je zien of je pc besmet is met malware of niet zoja kan je best eens een logje aanmaken met hijackthis en het posten bij virussen en spyware op dit forum.

3. Wat je ook eens gaat proberen is is systeemherstel eens uit en terug inschakelen dit doe je door naar systeemherstelinstellingen te gaan en vervolgens naar 'Systeemherstel op alle stations uitschakelen', haal dit vinkje weg en druk op ok om opnieuw op te starten.

4. Schakel dit nu terug op dezelfde wijze in en probeer nog eens een herstelpunt te maken zou normaal gezien moeten gaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.