Ga naar inhoud

Dagweergave Windows Verkenner?


Dippie

Aanbevolen berichten

Hallo forummers,

 

Ik kreeg van een collega de volgende vraag:
Ze gebruikt het navigatievenster in Windows Verkenner voor het snel benaderen van enkele submapjes binnen een hoofdmap. Ze wil graag dat wanneer ze een nieuw mapje binnen de hoofdmap aanmaakt, de submap in het navigatievenster verschijnt. Dat gaat ook goed.

Echter, wanneer ze de verkenner afsluit en de opnieuw opent, wil ze dat alleen de hoofdmap te zien is in het navigatievenster, zonder de submapjes. Wanneer ze een submap aanmaakt, moet deze wel weer in het navigatievenster tevoorschijn komen. Een soort dagweergave dus; alleen de submapjes die ze op dat moment aanmaakt moet in het navigatievenster te zien zijn, de oudere submappen niet.
 

Is dit überhaupt mogelijk (heb al verschillende instellingen getest en kan op internet geen oplossing vinden) en zo ja, wat is de oplossing.

 

Groet.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Beste

 

(getest in win7)

Dit is op te lossen door eender welk venster te openen --> klik op 'extra' in de menubalk --> klik op 'mapopties' --> in het tablad Algemeen/navigatiedeelvenster vink je 'automatisch uitvouwen tot huidige map' aan --> klik op toepassen en op OK

 

Ik hoop dat dit geholpen heeft.

 

Mvg

Mathias

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.