Ga naar inhoud

Vastlopen pc


henkbruijn

Aanbevolen berichten

Goedemiddag,

 

regelmatig loopt de laatste tijd mijn PC vast. Ook krijg ik een melding dat er een USB app niet zou worden herkent. Geen idee welk app dat moet zijn. Maar ik krijg de kans ook niet om het euvel op te lossen, want dan opeens bevriest alles. Kunnen jullie mij helpen?

 

Vriendelijke dank,

Henk Bruijn

Link naar reactie
Delen op andere sites

Download en installeer Speccy

Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren. 

Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is. 

525a111b37ea3-Speccy.PNG 

Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware. 
Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ". 

In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware. 

Meer info over deze procedure lees je 
HIER.

Link naar reactie
Delen op andere sites

U zit met het probleem van de zich steeds herhalende Update voor herdistribueerbaar pakket voor Microsoft Visual C++ 2012 Update 4 (KB3119142)

 

Windowstoets+x "programma's en onderdelen".

Verwijder alle "Microsoft Visual C++ 2012 Redistributables".

Herstart de computer en laat Windows naar updates zoeken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als het probleem opgelost is en u verder geen vragen meer hebt dan mag u het topic afsluiten middels een klik op "Modereer onderwerp" en kies voor Sluiten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.