Ga naar inhoud

de dispatcher werk niet


gdh
 Delen

Aanbevolen berichten

Ik krijg bij het opstarten van mijn laptop de melding "de dispatcherverwerking is opgeschort, maar er worden nog berichten verwerkt".  omdat ik zelf totaal geen verstand van computers heb stel ik hier de vraag in

de hoop dat iemand mij kan vertellen wat het probleem is en hoe / of ik deze fout kan herstellen. De foutmelding geeft ook een OK knop maar deze werkt niet. Lijkt alsof het scherm bevroren is / vast staat.

De laptop geeft deze melding niet elke keer dat ik de laptop opstart. Zou het kunnen dat mijn harde schijf het gaat begeven?. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Download en installeer Speccy.

Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren.

 

Vink bij de installatie alle aangeboden extra's uit.

 

Speccy.PNG

 

Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.

Als dit gereed is, selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".

In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware.

Meer info over deze procedure lees je HIER.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.