Ga naar inhoud

windows 10 mail veranderd automatisch mijn paswoord.


dennis146
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo,

Ik probeer momenteel men email te installeren op men laptop. Accountnaam en gebruikersnaam zijn juist, maar men paswoord veranderd steeds vanzelf.

Via instellingen selecteer ik het betreffende email adres, vervolgens krijg ik men accountnaam, gebruikersnaam en paswoord te zien. het aantal sterretjes van men paswoord komt niet overeen met men eigenlijke paswoord. Ik verwijderd deze sterretjes, plaats het juiste paswoord en duw op opslaan. vervolgens duw ik in men email op vernieuwen, maar zijn er zogezegd geen nieuwe emails. Wanneer ik vervolgens nogmaals ga kijken naar men accountinstellingen is men paswoord veranderd naar een groter aantal sterretjes.

Onderstaand voorbeelden van het "nieuwe" en het juiste paswoord.

Iemand een idee?

Grts

 

(Tweede en derde bestand bevatte je mailadres - dus toch wel 'vertrouwelijke inhoud' - 'k heb de documentjes dus verwijderd)

aangepast door Passer
mailadres was zichtbaar in de documenten
Link naar reactie
Delen op andere sites  1. Welk e-mail programma gebruik je?
  2. Gaat het om een outlook.com, gmail, Yahoo of provider adres?
  3. Gaat het om een nieuw e-mail adres (postbus) of heb je eerder ook al (op een andere pc?) daarmee gewerkt, en zo ja, in welk e-mail programma?

Graag een antwoord op alle vragen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

1:Het programma heet "mail en agenda" en staat standaard bij men apps op men laptop met windows 10. Je vindt het oop in de apps store

2:Het is een exchange account via een provider van men werk.

3:Het email adres is al lange tijd in gebruik, maar wordt gebruikt via smartphone. wil ik men email op een laptop of pc controleren, moet ik surfen naar https://mail.ble.be, dan moet ik wel ieder keer inloggen met paswoord ed.

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...