Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


droske

Tien tips bij netwerkproblemen

  Aanbevolen berichten

  Als Windows er plots de brui aan geeft, dan weet je alvast dat je niet verder moet zoeken dan je systeemkast. Geraakt die pc echter niet langer je netwerk of het internet op, dan wordt het lastiger.

  Het zou best kunnen dat de spelbreker zich ergens in (de software of hardware van) je pc bevindt. Maar omdat een netwerk nu eenmaal uit verschillende segmenten bestaat, kan het euvel net zo goed te wijten zijn aan een koppige kabel, een andere pc, een defecte switch, een nukkige router of misschien zelfs je provider. Kortom, wil je netwerkproblemen oplossen, dan luidt de gouden regel: eerst uitvissen wáár precies het schoentje knelt en pas daarna doelgericht aan een oplossing werken.

  Klik HIER om het volledige artikel te lezen.

   

  Bron: https://www.techpulse.be

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.