Ga naar inhoud

Maximaal aantal contactpersonen in Outlook(.com) 2016 (2019)


Lu-al

Aanbevolen berichten

Na het reorganiseren van mijn Outlook 2016 en het synchroniseren met mijn iPhone, kan ik mijn contactpersonen niet meer up-to-date houden. 
In Outlook 2016 heb ik een e-mailaccount van Microsoft (outlook.com). Dit account werd aangemaakt onder een Microsoft Exchange account. Een betalend account in Office 365 Home. 
Ik importeer alle contactpersonen, om en bij de 3000, ze worden automatisch 1 voor 1 verwijderd tot een willekeurig aantal, soms 0, 627, of 1351 of …..
Ik heb ook al de contactpersonen in andere mappen in Outlook toegevoegd – items stapgewijs toegevoegd vanuit verkenner (ik had ook alle contacten los naar verkenner gekopieerd).

Ik heb ook alle items opgesplitst, dat er in 1 map nooit meer zitten dan 1000, soms is een deelmap aan 621 items
Op andere site vindt men dat er een maximumaantal (1000 of 2000) contactpersonen in Outlook maar toegelaten worden, dat klokt niet. Tot over 5 dagen lukte dit wel met +3000 items. 
Enkele jaren geleden heb ik hier ook lang moeten naar zoeken en op een moment lukte mij dit, maar weet verdomt niet meer hoe ik dit toen heb kunnen oplossen. 
Het is geen instellingen in de iPhone, maar een manier in outlook zelf.
Ik heb ook al een back-up (een image) van mijn hel besturingssysteem teruggezet, maar dat helpt niet meer, wellicht omdat instellingen bij Microsoft Exchange ondertussen zijn aangepast en deze zal de laatste wijzigingen bijhouden zeker. 
image.png.5dc24354fa6c63ad8a1ce9bd18881c1f.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Welkom op ons forum. :welkom:

 

Ik heb geen ervaring met het synchroniseren van M$ Outlook contactpersonen met iOS apparatuur.

Ik vond echter dit: https://support.office.com/nl-nl/article/contactpersonen-in-outlook-en-apple-iphone-of-ipod-touch-synchroniseren-149cbfc5-4396-4ab3-8b65-22915e4043dc

 

Daarbij viel me het volgende citaat op:

Opmerking: Als u een Microsoft Exchange Server-account gebruikt en u meer dan 500 contactpersonen hebt, worden mogelijk niet alle contactpersonen gesynchroniseerd, tenzij u de Exchange-modus met cache gebruikt. Zie Exchange-modus met cache in- of uitschakelen als u de Exchange-modus met cache wilt inschakelen.

Ondersteuning van Outlook-synchronisatie voor iPhone, iPod touch en iTunes wordt geleverd door Apple-ondersteuning.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De cache bij accountinstellingen is aangevinkt, en de omschrijving wordt weergegeven in lichtgrijs. Dus uitvinken kan al niet. 
Ik vermoed dat tegenwoordig bijna iedereen zijn mails synchroniseert met zijn smartphone, maar misschien zullen de meeste het gratis account van Microsoft (hotmail.com, outlook.com) niet extra laten toekomen op een computer en dan nog in het programma Outlook. Diegene die de mails lezen op computer zullen dit wellicht doen wie een webpagina. 
Het is een monnikenwerk, maar ben ondertussen begonnen met de contacten opnieuw in te voeren in het programma zelf. Een kopie of verplaatsen van de ene naar de andere map of importeren helpt toch ook niet. 
De alinea van back-ups, is mij gekend en ik maak al ruim 8 à 10 jaar geregeld back-ups via Acronis True Image en de laatste maanden met AOMEI. Worden opgeslagen op externe schijven, maar een image terugzetten van bijv. 1 maand geleden helpt mij niet verder. 
In zover ik me kan herinneren, was het een iets in Outlook dat moest aangepast worden. Ik had dit toen moeten noteren, maar ja, achteraf weet je meer. 
 

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.