Ga naar inhoud

laptop op extra scherm aansluiten


Kubo1974

Aanbevolen berichten

Goeiemiddag allemaal,

 

Heb een extra scherm gekocht waar ik 2 laptops wil op kunnen aansluiten, 1 laptop via vga omdat deze geen HDMI heeft en 1 via HDMI ( niet gelijktijdig natuurlijk)

 

Het probleem dat ik heb is dat wanneer ik de VGA en HDMI in het scherm steek en laat zitten (scherm hangt tegen muur) ik wel de laptop met vga kan aansluiten en werken maar niet met de laptop met HDMI, daar moet ik dan eerst de vga uit het scherm trekken wat een gedoe is gezien deze tegen de muur hangt.

 

Is er hier iemand die daar een oplossing voor heeft?

Link naar reactie
Delen op andere sites

3 uren geleden, dotchiejack zei:

Hi,

Een KVM switch is waarschijnlijk de oplossing. Omdat ze hier een wedstrijdvraag hebben lopen van AlleKabels, hierbij een link naar Alle Kabels i.v.m. KVM.

KVM switch.

Wel de juiste kiezen,passend voor uw opstelling.😉

Keyboard Video Mouse

 

 

Hi,

 

Bedankt voor je reactie :)

Net eens gekeken naar die KVM switch maar denk niet dat het dat is wat ik zoek.

Laptops hoeven niet samen aangesloten te worden, het is enkel de bedoeling om ofwel laptop 1 met VGA aan te sluiten ofwel laptop 2 met HDMI 

Wanneer laptop 1 aangesloten is is laptop 2 niet aangesloten en vice versa, enkel de kabels (VGA en HDMI) moeten wel in het extra scherm kunnen blijven zitten.

 

Groetjes,

Kürt

Link naar reactie
Delen op andere sites

OK. Heb je DEZE (<<klik) handleiding al een grondig doorgenomen?

Als je het scherm aan de andere laptop wil hangen, sluit je dan ook eerst laptop 1 af en koppel je de signaalkabel (VGA) van deze laptop af alvorens de signaalkabel (HDMI) aan laptop 2 te koppelen en deze op te starten?

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.