Ga naar inhoud

Pc loopt vast tijdens het gamen


Sneakypigeon
 Delen

Aanbevolen berichten

Goedemiddag,

 

Ik heb sinds 4 dagen een probleem met mijn PC waarbij mijn ene scherm (verbonden met videokaart) zwart wordt, en mijn andere scherm (verbonden met moederbord) vastloopt maar wel aanblijft.

Wanneer het gebeurt, begint mijn geluid te kraken en haperen voor 5 seconden alsof de batterij net op is. Ik heb al vanalles geprobeerd ivm videokaartdrivers, displaydrivers, pc uitkuisen,...

Voordien had ik dit ook gehad waarbij ik steeds een BSOD kreeg bij het gamen en mijn pc zichzelf probeer steeds opnieuw op te starten. Toen heb ik dan stuk per stuk onderdelen beginnen vervangen. Toen ik 3 maand geleden een nieuwe videokaart had gestoken, was dit probleem opgelost. Nu heb ik echter weer hetzelfde probleem maar zonder BSOD.  Enig idéé waar dit aan zou kunnen liggen?

 

mvg,
Jeroen

Link naar reactie
Delen op andere sites


Download en installeer Speccy.

Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren.

 

Vink bij de installatie alle aangeboden extra's uit.

 

afbeelding.png.8fa8a0d65dad38f820b323b4e89f175f.png

 

Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.

Als dit gereed is, selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".

In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware.

 

Meer info over deze procedure lees je HIER.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...