Ga naar inhoud

twee van mekaar losstaande e-mailprogramma's ?


Lendal

Aanbevolen berichten

Goedemorgen

 

heeft er iemand een oplossing voor volgend probleem :Mijn mails worden van een exchange server opgeladen onder het Mailprogramma van mijn iMac Daarnaast heb ik toegang tot Outlook Web App van de univ, die ook verbonden is met de exchange server

Heel eigenaardig heb ik toevallig bij het opzoeken van een oudere mail dat de inhoud van deze twee inboxen niet voor 100 procent dezelfde is. De gezochte mail werd teruggevonden op de outlook web App en niet in mijn Mail van de iMac , waar hij vermoedelijk werd verwijderd. 

 

Voor het verschil in inhoud van de twee inboxen heb ik tot op heden geen verklariing. 

 

Daar een mail snel verwijderd wordt daar waar hij behouden had moeten worden, interesseert het mij een tweede folder met mijn mails te hebben naast wat ik staan heb onder Mail op mijn Imac maar beide inboxen staan los van mekaar , zodat de wijzigingen die doorgevoerd worden op de iMac niet overgaan op de Outlook Web App . Looks simpel maar realiseren ????  

Heeft een specialist een oplossing ? 

 

Met dank en een fijn weekend. 

 

Lendal

Link naar reactie
Delen op andere sites

goedenavond

 

ik gebrijk geen outlook maar Mail van iMac en Outlook Web Application. Ik meen dat beiden de mails ophalen van de mailserver die een Exchange server is. Wat ik zou willen is dat ik bij het verwijderen van mails uit Mail van iMac , ze bewaar in de Outlook Web App . Waarschijnlijk is dit een onmogelijk iets ? Tenzij ik speciale instellingen gebruik.  Of al mijn mails automatisch doorstuur naar bv Telenet ?? Maar hoe ik dit moet doen is mij niet voor 100 % duidelijk . Ik dacht via rules ? En de rest......... 

Mvg

 

Lendal

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.