Ga naar inhoud

ictknechter

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ictknechter

 • Titel
  Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

114 profielweergaven
 1. Hallo allemaal Hij heb chalet os al een tijdje in gebruik heb hier geen problemen bij ondervonden vind het ook zeer stabiel we spijtig dat ook al zet je het in het Nederlands sommige dingen blijven Engels. Trouwens kan iemand werken met het opdrachtenprompt van chalet os zou wel wat tips kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld hoe je afsluit binnen een bepaalde tijd of op een bepaalde tijd zou fijn zijn om te weten. Vriendelijke groeten Ictknechter
 2. Dag roberto. Zou het kunnen dat er een grafische kaart in u beeldscherm zit dit kan verklaren waarom u de grafische kaart in u computer niet kunt gebruiken. Als dit niet het geval is zou ik eens kijken naar de refresch frequentie in je instellingen zet deze naar 60HZ Laat me weten als het lukt.
 3. sorry dat ik zo laat reageer zal er eens naar kijken en zal het mee sturen met volgende bericht
 4. Hallo Normaal gezien kan je kiezen voor meer als dit niet het geval is zou dit kunnen liggen aan het formaat van je harde schijf. Ook kan het zijn dat in de instellingen van je NAS aanstaat om 1schijf te gebruiken als back up van de anderen zo kan je alleen op schijf 1 iets zetten en word dat automatisch op schijf 2gezet. Als dit niet helpt wilt u dan meer informatie geven over het probleem zo kunnen wij beter helpen.
 5. Hij lendal Je kan dit inderdaad best doen met een screen recorder ook geven de meesten diensten deze optie zo ook zoals google meets. Of yitsi.
 6. Beste mensen Ik zit met een groot probleem mijn laptop zijn geluid heeft het begeven. De probleemoplosser doet het niet en bij mijn instellingen staat dat er geen uivoerapparaat is gevonden zins een update. Bij mijn apparaat beheer staat ook niks meer over geluid niks dat te maken heeft met geluid doet het nog. Ook externe geluid apparaten geven niks alleen via bluetooth koptelefoons lukt het. En wat had je verwacht gemakkelijk koptelefoon en door maar ook de microfoon begeeft het. Ik ben ten einde raad dus als iemand mij kan helpen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...