Ga naar inhoud

ictknechter

Lid
 • Aantal items

  337
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Ubuntu/Windows10/ios

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

2.455 profielweergaven

ictknechter's prestaties

 1. De ram is wel hoog 4 of 6 gb is ook goed voor net en word. En de 500 gb ssd is goed en 1tb hdd opslag is veel maar als jij veel gaat opslaan is dat ok natuurlijk.
 2. Een i5 is beter en is zo een beetje de normale maar goede laptop. Hang af van wat je gaat doen. Dus voor wat moet deze school pc dienen?
 3. De rest moet dasle bekijken maar ben je zeker dat je geen i5 wilt?
 4. Laat je weten als er geen problemen meer zijn en alles klaar is dan zetten de moderators er een slotje op.
 5. Als je die 3 mappen hebt ingesteld is alles in orde laat hem maar gewoon even laden.
 6. Zorg wel voor de onderstaande dingen: 1 Dat je alleen de mappen die je wilt synchroniseren zijn aangeduid en niet de systeembestanden. 2Net zoals bij Onedrive zou je dit kunnen zien aan het icoontje. 3Een goede internet verbinding is belangrijk. En nog 1 vraag hoe heb je het nu gedaan het toch gevonden in de instellingen of toch bij geïnstalleerd?
 7. Welkom op het forum Fraussen Daniel Kan je ons iets meer vertellen over je monitor? bv: typen? Merk? Voer onderstaande instructies uit terwijl de monitor is aangesloten. Download en installeer Speccy. Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren. Vink bij de installatie alle aangeboden extra's uit. Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware. Als dit gereed is, selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ". In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware. Meer info over deze procedure lees je HIER.
 8. Even ter info in diskpart staat de usb is geformatteerd in RAW maar dat kan niet de bedoeling zijn. Als er nog tips zijn om het te verhelpen het probleem is er nog steeds.
 9. Dus moeten ze de map video's naar de juiste map in mijn data verplaatsen. Maar als de map mijn data de map video's is hoe kunnen ze de map video's dan in de map mijn data krijgen?
 10. @james48 Klik op de schijf (met rechter muisknop) in de verkenner en dan eigenschappen. Ga dan naar volumes en druk op invullen. Plaats van dat resultaat een screenshot. Ga dan ook nog even naar stuurprogramma's tussen de eigenschappen. Maak daar ook een screenshot van. En stuur de screenshots mee met je volgende posts. @porrelaar En om even terug te komen op verkenner en browser. Ja in België is dit inderdaad hetzelfde .
 11. Normaal kan dit ook via de app die je al hebt. Maar als je het niet meteen vind is dat ook een oplossing.
 12. Klik op Drive voor desktop . Klik op Instellingen Synchronisatie onderbreken. (Optioneel) Klik op Synchronisatie hervatten om de synchronisatie te hervatten. Als er iets niet duidelijk is laat maar weten dan voeg ik foto's toe.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...