Ga naar inhoud

Herkenning usb


Leen46
 Delen

Aanbevolen berichten

Ik ben een redelijke computerleek dus hoop dat ik hier iemand kan vinden die mij kan helpen met onderstaand probleem:

Ik wou dit weekend mijn foto's af het fototoestel halen met het bijhorende USB kabeltje. Ik heb het toestel al een paar jaar, net als de pc, en kon dit altijd zonder problemen doen. Nu kreeg ik bij het aansluiten van het toestel via USB de geluiden te horen die er altijd zijn, maar gebeurt er niets. Er komt dus geen pop-up op het scherm en ook via de verkenner herkent hij de nieuwe hardware niet. Het rare is, dat wanneer ik via veilig verwijderen een overzicht vraag van de aangesloten USB applicaties, het toestel er wél bij staat. Er staat echter geen locatie bij (bv. G schijf). Ook een zoekopdracht op "Nikon" (merk fototoestel) leverde niets op.

Ik heb dit probleem ondertussen ook gehad met 2 verschillende usb sticks en een usb kaartlezer, allemaal apparaten waarmee ik voorheen geen problemen had.

De printer, muis en externe harde schijf (die ook op usb zitten) werken wel perfect!

Is er iemand enig idee hoe ik dit zou kunnen oplossen? Alvast bedankt!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey,

Kan je eerst en vooral eens even proberen om het toestel op de usb poort van de muis of de externe schijf te plaatsen en zien wat her daar geeft?

grtz

Dag Robke, bedankt voor je feedback. Dat heb ik geprobeerd en alles blijf hetzelfde, wat ook aan welke poort aangesloten is. Wat werkte, werkt altijd en wat niet werkte, werkt in geen enkele poort :(

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat is je besturingssysteem?

Klik start uitvoeren: %SystemRoot%\system32\compmgmt.msc /s

en kijk eens bij schijf beheer als bij apparaatbeheer.

Ik heb je stappen gevolgd en bij schijf beheer (disk management, m'n pc is Engels) staat enkel onze E-schijf (cd rom) en bij apparaatbeheer (devise manager) zie ik onder disc drives alle apparaten die ik heb proberen aansluiten (usb stick, fotocamera en kaartlezer) staan, maar ze hebben geen locatie. Ze aansluiten op de usb en ze daarna openen lukt ook niet...

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.