Ga naar inhoud

[OPGELOST] Muziek- problemen in Powerpoint 2007


Aanbevolen berichten

Haai iedereen:ciao:

Eerst en vooral wil ik vermelden dat ik werk met POWERPOINT 2007 in WINDOWS VISTA. Ik ben onlangs begonnen met het maken van pp, en dat lukt al vrij aardig. Ik voeg er ook muziek uit mijn bestand bij ( wav ). Als test stuur ik dan deze pp naar mezelf en dan zie ik een perfecte voorstelling én ik hoor ook de ingevoegde muziek!!! Maar wanneer ik deze pp doorstuur naar een andere computer, dan krijgt de ontvanger wél de voorstelling te zien maar hij hoort géén muziek!!!!!:bawling: Wat doe ik verkeerd????? Ik ben al overal ten rade gegaan....maar niemand weet hier een antwoord op!!!!! Ik hoop van harte dat jullie mij wé kunnen helpen!!

Mag ik vragen om het eventuele antwoord stap voor stap uit te leggen....ik ben nog een leekje....!!

Alvast van harte bedankt.:D

Groetjes,

Rita:wavey:

Link naar bericht
Delen op andere sites

  • 2 maanden later...

Hey Rita,

probeer dit eens,

powerpoint opslaan als 97-2003 presentatie, dan zou het moeten lukken

dina

---------- Post toegevoegd om 14:41 ---------- Vorige post was om 14:39 ----------

euch... met Rita bedoelde ik Eddy ;-)

Link naar bericht
Delen op andere sites

Dit komt omdat uw wav bestand niet in de pps zit, natuurlijk is het muziek bij u hoorbaar, omdat het op uw pc staat de pps legt een link naar dat muziekbestand, en als u het doorstuurd naar een ander kan die link niet gemaakt worden.moest u het muziekbestand van uw pc verwijderen zou het ook niet meer hoorbaar zijn.

Volgens mij voeg je het muziekbestand verkeerd in, heel waarschijnlijk doe je dit bij, Invoegen geluid uit bestand en dit is verkeerd, je moet dit doen via diaovergang .

Alles daarover staat op mijn website Website 1.be

Gr

Patrick

Link naar bericht
Delen op andere sites

Dag Dina,

Bedankt voor uw reactie!! Ik had het ondertussen ook zo al een keertje geprobeerd, en dat lukte inderdaad....maar nu had ik weer een nieuw probleem!! Mijn powerpoint van 1Mb werd nu in één keer 12Mb!!! Te groot dus om door te sturen. Nu heb ik ondertussen ook een reactie gekregen van Pat en nu ga ik mijn probleem zeker wel kunnen oplossen!

Dank u voor uw hulp!!!!!

Groetjes van Rita ( en Eddy!! )

Link naar bericht
Delen op andere sites

Hey Pat,

Ik had mijn muziek inderdaad eerst verkeerd ingevoegd....ondertussen ben ik erachter gekomen hoe het wél moet. Maar nu werd mijn bestand weer veel te groot om door te sturen....een nieuw probleem dus!!! Maar dank zij uw website ben ik er nu eindelijk uitgeraakt. Echt waar een heel interessante en duidelijke uitleg over powerpoint 2007!!!! Ik ga die site zeker nog dikwijls raadplegen!! Dus....probleem is opgelost!!!

Van harte bedankt!!!

Groetjes van Rita

Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...