Ga naar inhoud

[OPGELOST] NERO Gebrande DVD Probleem MetGELUID


Gast Scayzar

Aanbevolen berichten

Gast Scayzar

Hallo, Ik ben nieuw zoals julllie kunnen zien:ciao:.

Ik heb laatst met Nero 7.5 (Geen Trial), een DVD Gebrand, avi film,dit duurde ongeveer 2,5 uur ( is dat normaal??) Maar mijn probleem is dat Wanneer ik de De DVD Afspeel krijg ik allemaal RAre geluidjes ( Piepjes, De heel tijd ALsof je een telefoon in de buurt van boxjes houdt ) En dat niet alleen, De stemmen ZIjn van die hele hoge piepstemmetjes(waarvan je niks verstaat) en als er een stuk muziek komt dan hoor je die piepjes harder. maar het beeld is gewoon goed. WAT is DIT?

Gr Scayzar

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Scayzar

Bedankt voor je snelle reactie Eggers,

Maar Zet deze dan om naar: VOB, BUP & IFO of alleen naar VOB?

Want ik had laatst een gratis converter gedowload ( SUPER( zo heet die converter) ) En die Converteerde alleen naar VOB, dus toen wilde ik hem in nero branden maar toen moest ik die andere 2 ( BUP & IFO) Ook hebben.

Alvast bedankt :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Scayzar

Bedankt Dj Ke

Dus ik kan dan NERO gewoon van de pc afgooien?? Of niet?

en (dit vroeg ik all aan eggers op een ander forum). convert deze trial wel de hele DVD en niet 2/3 ofzo, en kan ik deze weer opnieuw dowloaden wanneer de trial periode is afgelopen

nogmaals bedankt voor jullie reacties

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.