Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Eggy

Lid
 • Aantal items

  456
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Eggy

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 24-10-1955

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 Pro 64 bit SP1
 • Monitor
  LG W2343T
 • Moederbord
  MSI MB Z87M-G43 S1150 M-ATX
 • Processor
  Intel I7 4770K 3.50 GHZ
 • Geheugen
  32 GB DDR3 Corsair 1600 MHZ XMS3
 • Grafische Kaart
  MSI NVIDIA Geforce GTX660 Gaming 2GB DDR5
 • Harde Schijf
  SSD 250GB Samsung 850 EVO -SSD 120GB Samsung 840 EVO - WD Caviar Black 2TB
 • Voeding
  Xilence 700 W 135mm Fan Gaming Edition
 • Geluidskaart
  Realtek ALC883
 • Behuizing
  Gigabyte Luxo X10 Black

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

819 profielweergaven
 1. Als ik goed begrijp lukt het niet een grafisch bestand te openen via 'bestand/openen' of de shortcut CTRL + O? (Mijn versie is in het Engels)
 2. @clarkie Sorry maar ik dacht dat dit niet was toegestaan?
 3. Als je deze regels leest zal je begrijpen waarom je hier geen hulp zal krijgen: forumregels "--Voor alle Google-producten (o.m. YouTube) bieden wij - om redenen van auteursrecht - geen bijstand bij vragen omtrent het downloaden of het gebruik van programma's die het downloaden van illegale content toelaten (o.m. alle types van YouTube-downloaders).--"
 4. Je gebruikt een veel te grote borstel! Die moet ook nog zacht zijn, hardheid 0 %. Rondom de cirkel werken in kleine stukjes en naar binnen toe werken en regelmatig sampelen.
 5. Dan weet ik het ook niet meer! Ik draai al jaaaaren PowerISO en nooit een probleem gehad. Maar die SPEEDMaaximizer is rotzooi en moet je onmiddellijk verwijderen. Daarna Malwarebytes eens laten scannen. Probeer eens te Googlen om een BIN file te openen.
 6. Raar. Probeer deze link eens (tutorial over openen van BIN of CUE file met PowerIso): link
 7. Het openen van .bin bestanden met PowerIso 1. Installeer PowerIso. Je kunt elke versie gratis testen. 2. Verander de extensie .bin in .iso. 3. Dubbelklik om het bestand uit te pakken. Als alternatief kun je ook rechtsklikken op het bestand -> ga naar PowerIso -> selecteer extract of mount. 4. Klaar. Het BIN-bestand zou je geopend moeten kunnen worden.
 8. Je kan ProShowGold met de licentie maar op één PC installeren. Wil je het nog op een andere PC installeren moet je een nieuwe licentie aankopen.
 9. Ja, die heeft ook een 'clone stamp tool'. Hier is een tutorial hoe je die moet gebruiken in Adobe Photoshop Elements 10: tutorial
 10. In Photoshop gebruik je hiervoor de 'clone stamp' tool. Je sampled meermaals kleine delen rondom de te verwijderen plek en bedekt het als het ware met stukjes er rondom. Er is een andere manier met 'content-aware fill' maar die werkt in dit gevak niet zo nauwgezet.
 11. Zo verwijder je het icoontje in de taakbalk en voorkom je dat Windows 10 weer als update wordt aangeboden. Je mag hierna de updates als automatisch instellen. Win10icoonverwijderenenupdateverbergen
 12. Van 1080p naar 720p op mijn 47 inch TV scherm zie ik het verschil niet. In 720p zijn die avi bestanden dan natuurlijk een stuk kleiner. Die 60HZ en 50 HZ zijn waarschijnlijk geluidsinstellingen (HZ = Hertz) Mijn fototoestel Sony DSC-HX300 filmt ook in full HD (1920 x 1080) en in 50p of 50i maar die geven geen enkel probleem als ik ze importeer in PD om daarna het project te renderen in 720p aan 25 fps. Dat PD soms crasht heeft soms meer te maken met geheugenproblemen. Maar ik heb het gekocht en ik zal het ermee doen.
 13. In de algemene instellingen staat ergens dat je het project om de zoveel tijd automatisch kan laten opslaan. Bij mij is dat vijf minuten. Ik maak een map aan op mijn (afzonderlijke) werkschijf en wijs deze folder aan om de 'back-ups' op te slaan. Als Power Director dan crasht kan je terugvallen op de laatst gemaakte back-up en ben je maar de laatste vijf minuten werken aan het project kwijt. Dan ga je naar de folder waarin de back-ups worden opgeslagen en dubbelklikt op de laatste. Wat ik ook wel doe is na elke handeling/bijvoeging/wijziging van het project snel op 'opslaan' klikken. Het opslaan bij mij duurt maar zo'n 2 à 3 seconden en ik heb projecten die soms 90 minuten duren. Ik maak mijn projecten altijd aan in 16:9 en 25 fps. Let wel dat videobewerking veel van het systeem vergt. Ikzelf heb een Intel I7 4770K met 16 MB ram geheugen en een NVidia GTX660 2GB en toch crasht het programma minstens éénmaal op een dag dat ik aan een project werk. Ik kan momenteel geen printscreens van PD bijvoegen omdat ik deze tijdelijk heb verwijderd wegens plaatsgebrek op mijn 120 GB SSD schijf (morgen wordt mijn nieuwe SSD 250 GB geïnstalleerd plus nog eens 16 GB ramgeheugen bij)
 14. Toen ik begon met het samenstellen van 'homevideo's' gebruikte ik ook Windows Movie maker maar de mogelijkheden waren wat beperkt. Ik testte wat proefversies uit van verschillende merken (die hebben een beperking natuurlijk). Ik kocht en gebruik Cyberlink Powerdirector 12 en die heeft, spijtig genoeg, wel eens de neiging om te crashen. Maar om te voorkomen dat het gedane werk verloren gaat stelde ik het programma in om om de vijf minuten het project op slaan in de map waarin ik werk. Na het renderen van de film verwijder ik deze tijdelijke back-up bestanden. Ik kies voor het renderen naar Mpeg2 en dat wordt dan mijn basisfilm. (In 16:9 formaat - 25fps - bitrate is niet instelbaar). Maar dat is een persoonlijke instelling omdat mijn 5 jaar oude Philips Smart TV het AAC audioformaat (de geluidsstream van Mp4) niet ondersteunt. Ik kocht Xilisoft Videoconverter aan om dan deze Mpeg te converteren naar *.avi met als geluidsstream Mp3! Ik stel de framerate in op 25 fps en de bitrate op 3500 kbps. Da's goed voor een perfecte film. Zelfs mijn oude ASUS tablet speelt deze filmpjes probleemloos af. Er is een gratis alternatief (voor niet commerciëel gebruik) voor Movie Maker. Je kan het uitproberen (deed ik ook) en er zijn onnoemelijk vele mogelijkheden van instellingen en formaten. (niet schrikken als het voor de eerste maal opent) http://www.nchsoftware.com/videopad/
 15. Ik heb zelf de twee linken uitgetest en ze werken normaal (IE11 + Firefox in Win7) Wat je nog kan doen is de hardwareversnelling uitschakelen in IE11: - ga naar de bewuste pagina, klik rechts op het beeld van de videobestand en haal het vinkje weg van 'hardwareversnelling inschakelen' - een tweede manier: zie deel van artikel ""Oplossingen voor veelvoorkomende problemen Bij gebruik van Internet Explorer treden nog wel eens problemen op maar gelukkig zijn de meeste eenvoudig op te lossen. Functioneert Internet Explorer niet meer naar behoren en is de oorzaak daarvan niet duidelijk, herstel de standaard instellingen van Internet Explorer dan eens (via ALT-Extra, Internetopties, tabblad Geavanceerd, knop Opnieuw instellen, activeer de optie Persoonlijke instellingen verwijderen en ga akkoord met de knop Opnieuw instellen). Trage beeldopbouw door hardwarematige rendering door de GPU Worden video’s traag of zelfs helemaal niet afgespeeld of is er een ander probleem met de weergave van websites? Mogelijk wordt dit veroorzaakt door beperkte hardwarematige rendering-mogelijkheden van de grafische processor (de GPU) of de drivers van de betreffende grafische kaart (dit probleem kenmerkt zich ook door traag opstartende apps in Windows 8). Wellicht worden deze problemen opgelost door de beeldopbouw softwarematig te laten plaatsvinden door via ALT-Extra, Internetopties, tabblad Geavanceerd, sub Versnelde grafische afbeeldingen de optie Softwarerendering gebruiken in plaats van GPU-rendering* te activeren.""
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...