Ga naar inhoud

na opstarten slaapstand blijft hangen


Reind
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo,

Mijn pc met vista H P blijft hangen na deze uit de slaap stand te hebben gehaald,het duurt +/- 1 minuut dan blijft het systeem hangen,het toetsenbord en muis reageert nergens meer op,5 sec op de aan/uit knop is dan de oplossing, dan loopt het systeem weer als een zonnetje.

Systeem herstel is al gedaan,NetdriveHPZ12,PMLdriveHPZ12,HP CUE divice,ook al op handmatig gezet.

SP2 is al geinstalleerd maar het probleem,was al voor de update.

Wie heeft nog meer suggesties om dit vervelend probleem op te lossen,omdat ik het toch wel vaak gebruik.

mvg

Reind:s

Link naar reactie
Delen op andere sites

Is deze computer een laptop of gewoon pc?

Copy/paste

Slaapstand (Sleep)

De slaapstand is een energiebesparende modus. Voordat de pc in slaapstand gaat, worden alle geopende documenten en programma's opgeslagen in het intern geheugen. Wanneer de pc uit de slaapstand wordt gehaald, kunt u meestal na een paar seconden uw werkzaamheden hervatten. Maar als de stroom uitvalt, bent u alle gegevens van niet-opgeslagen documenten kwijt.

Handmatig: Start > Aan/uit-knop

Automatisch: standaard na 60 minuten inactiviteit, aanpasbaar via Start > tik Energiebeheer [Enter] > De schema-instellingen wijzigen

Hybride slaapstand (Hybrid sleep)

De hybride slaapstand is helemaal nieuw, maar uw computer moet deze stand wel specifiek ondersteunen. Iets oudere pc’s doen dat bijvoorbeeld niet.

Het is een combinatie tussen de slaapstand en de sluimerstand. Voordat de pc in hybride slaapstand gaat, worden alle geopende documenten en programma’s zowel opgeslagen in het intern geheugen als op de harde schijf. Wanneer de pc uit de slaapstand wordt gehaald, kunt u meestal na een paar seconden uw werkzaamheden hervatten. En u kunt zelfs de stroom geheel uitschakelen, hoewel het opstarten dan iets langer duurt.

Handmatig: Start > Aan/uit-knop (indien de pc het ondersteunt)

Automatisch: standaard na 60 minuten inactiviteit, aanpasbaar via Start > tik Energiebeheer [Enter] > De schema-instellingen wijzigen

Sluimerstand (Hibernate)

Als uw pc de hybride slaapstand ondersteunt, dan is de sluimerstand niet in het menu Vergrendelen zichtbaar. Voordat de pc in sluimerstand gaat, worden alle geopende documenten en programma’s opgeslagen op uw harde schijf, waarna de computer wordt uitgeschakeld. Als u de pc weer aanzet, kunt u vrij snel uw werkzaamheden hervatten.

De sluimerstand verbruikt in tegenstelling tot de gewone slaapstand helemaal geen energie. Via het menu Geavanceerde energie-instellingen wijzigen kunt u de sluimerstand desgewenst toekennen aan de Aan/uit-knop van het startmenu.

Handmatig: Start > menu Vergrendelen > Sluimerstand

Automatisch: inschakelen via Start > tik Energiebeheer [Enter] > De schema-instellingen wijzigen > Geavanceerde energie-instellingen wijzigen > Slaapstand > Sluimerstand na

870483_610_1171635121659-Energiebeheer2.png

In het venster Geavanceerde energie-instellingen wijzigen kunt u allerlei details van het energiebeheer instellen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo,

de suggesties die je gestuurd hebt lost het probleem niet op,dus nog maar even afwachten of er nog meer ideeen komen om dit probleem op te lossen. het is overigens een HP slimelime Pavilion 7630.nl computer,met 2x1gb geheugen

Groet Reind:-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.